Pridobivanje kupona za opravljenje SOLIDWORKS certifikatov

Odgovori
omarinkovic
Site Admin
Prispevkov: 151
Pridružen: 08 Maj 2014, 12:34

Pridobivanje kupona za opravljenje SOLIDWORKS certifikatov

Odgovor Napisal/-a omarinkovic » 10 Nov 2016, 09:45

Brezplačno certificiranje za SOLIDWORKS uporabnike z aktivnim vzdrževanjem



Če imate aktivno SOLIDWORKS vzdrževanje, lahko vi in vaša ekipa opravite brezplačne izpite za pridobivanje SOLIDWORKS certifikata.

SOLIDWORKS certifikat je simbol znanja, spretnosti in usposobljenosti uporabe SOLIDWORKS programa. Kakšne so torej prednosti pridobitve certifikata?

- Izgleda dobro v življenjepisu - Potrdilo o SOLIDWORKS-u na vašem življenjepisu je spodbudno, saj predstavlja vaše znanje in usposobljenost s programsko opremo nekomu, ki vašega dela ni videl.
- Izgleda dobro na življenjepisu podjetja - v podjetju se poveča samozaupanje, saj veste, da so zaposleni sposobni (še posebej, če vaše podjetje temelji na storitvah). Certificirano osebje pa vliva več zaupanja strankam in naredi vaše podjetje bolj konkurenčno.
- Preizkusite svoje sposobnosti - Preverite svoje sposobnosti. Certifikacijski izpiti so odlično merilo vaših spretnosti in dokaz, da lahko programsko opremo uporabljate kompetentno.

DS SOLIDWORKS je ustvaril kopico izpitov, ki se osredotočajo na različna področja svojih produktov in v različnih težavnih stopnjah. Katalog certifikatov vključuje:

IZPITI ZA UPORABO OSNOVNIH MODELRNIH FUNKCIJ (Mechanical Design)
- Osnovni certifikat: CSWA – Certified SOLIDWORKS Associate
- Zahtevnejši certifikat: CSWP – Certified SOLIDWORKS Professional
- Najzahtevnejši certifikat: CSWE – Certified SOLIDWORKS Expert (*ni na voljo z brezplačno kodo)
NAPREDNI IZPITI
- Površinsko modeliranje - Surfacing (CSWPA-SU)
- Izdelava orodij - Mold Making (CSWPA-MM)
- Pločevina - Sheet Metal (CSWPA-SM)
- Varjenci - Weldments (CSWPA-WD)
- Risbe - Drawing Tools (CSWPA-DT)
POSEBNI IZPITI
- PDM Professional Administrator (CPPA)
- Simulation Associate (CSWA-Simulation)
- Simulation Professional (CSWP-Simulation)
- Electrical (CSWA-E)
- Additive Manufacturing (CSWA-AM)
- Sustainability (CSWA-Sustainability)
- Model Based Design (CSWP-MBD)

Podrobne opise in dostop do vzorčnih izpitov si ogledate na naslednji povezavi https://www.solidworks.com/sw/support/m ... ograms.htm

Uporabniki z aktivnim vzdrževanjem lahko opravijo naslednje certifikate brezplačno:
Za en brezplačen osnovni certifikat Mechanical Design (CSWA ali CSWP), en napreden izpit (CSWPA) in en poseben izpit lahko pridobite kupon za vsako licenco SOLIDWORKS-a pod aktivnim vzdrževanjem. CSWE izpit ni vključen v seznam brezplačnih izpitiov.
SWCERT_2019_3.png
Katalog izbire SOLIDWORKS izpitov

Če je poleg izpita prikazana zvezdica (*), to pomeni, da ste certifikat že pridobili. Kljub temu lahko še vedno pridobite bone za izpit, ki ga lahko pošljete drugemu uporabniku.

Postopek pridobivanja kupona se opravi dvakrat v koledarskem letu, enkrat v časovnem okviru od 1. januarja do 30. junija in nato ponovno v časovnem okviru od 1. julija do 31. decembra. Ko je pridobivanje končano, pridobljeni boni veljajo 180 dni od datuma, ko so bili pridobljeni. Kuponi niso vezani na določenega uporabnika, zato jih lahko delite z drugimi.

OPOMBA: Kuponi so namenjeni uporabnikom komercijalnih SOLIDWORKS licenc in niso namenjeni uporabni za certifiranje uporabnikov v izobraževalnih ustanovah.

OPOMBA: Pridobite lahko toliko kuponov kolikor imate SOLIDWORKS licenc na razpolago. Vsak kupon mora biti porabljen z drugim SOLIDWORKS ID (uporabniškim imenom s katerim je opravljena registracija na SOLIDWORKS Customer Portal).

Pridobite brezplačne izpitne kupone za SOLIDWORKS certificiranje

Med postopkom boste potrebovali račun za 3DEXPERIENCE VirtualTester in SOLIDWORKS ID (registracijo na SOLIDWORKS Customer Portal).

1. Odprite spletno stran 3DEXPERIENCE Certification Center na povezavi https://3dexperience.virtualtester.com/#home
SWCERT_2019_1_5.png
2. Izberite Login v zgornjem desnem vogalu.
SWCERT_2019_1_6.png
SOLIDWORKS Certification Center Login

3. Vpišite vaše uporabniško ime in geslo. V primeru, da še nimate vašega računa izberite ‘Create Account’. Ta račun ni enak računu SOLIDWORKS ID.
SWCERT_2019_1_7.png
VirtualTester Login

4. Na levem meniju kliknite na »$« simbol (Subscription Offer)
SWCERT_2019_1_9.png
3DEXPERIENCE Certification Center Subscription Offer

5. Sledite navodilom, da pridobite kupon. Zahtevana bo prijava z vašim SOLIDWORKS ID računom. V primeru, da niste prijavljeni na SOLIDWORKS Customer Portal sledite navodilom na IB-CADDY Forum na povezavi viewtopic.php?f=3&t=654 za registracijo in ustvarite vaš SOLIDWORKS ID račun.
SWCERT_2019_2.png
SWCERT_2019_3.png
SWCERT_2019_4.png
SWCERT_2019_5.png

Upoštevajte, da vam ni treba narediti posnetka zaslona ali si zapomniti kode vašega kupona. Vsakič, ko se prijavite v certifikacijski center 3DEXPERIENCE in kliknete na opcijo »$«, bodo vaši aktivni kuponi navedeni, dokler jih ne uporabite.


Priprava za opravljanje izpita

Na domači strani 3DEXPERIENCE Certification Center sledite korakom, kako opraviti izpit. Za opravljanje izpita bo potreben prenos aplikacije TesterPRO za uporabnike.
SWCERT_2019_5_0.png
Prenesite in namestite aplikacijo TesterPRO Client

Prijavite se s svojim računom VirtualTester in si ogledajte seznam razpoložljivih izpitov. Izberite opcijo SOLIDWORKS za izpite in vnesite kodo svojega kupona. Razpoložljivi izpitih odklenjenimi s kuponom bodo imeli prikazan gumb »Start Exam«.

SWCERT_2019_5_1.png
Kako začeti vaš SOLIDWORKS izpit

Primeri izpitov

Primeri izpitov so na voljo za več tem pod SOLIDWORKS Certification Catalog v PDF obliki. Na primer, če izberete CSWP - Mechanical Design, obstaja povezava do " Sample CSWP Exam ".

Z aplikacijo TesterPRO lahko opravite tudi nekaj testnih izpitov. Ko se prijavite v TesterPRO, izberite opcijo Free Exam.
Odgovori