Pridobivanje kupona za opravljenje SOLIDWORKS certifikatov

Odgovori
omarinkovic
Site Admin
Prispevkov: 148
Pridružen: 08 Maj 2014, 12:34

Pridobivanje kupona za opravljenje SOLIDWORKS certifikatov

Odgovor Napisal/-a omarinkovic » 10 Nov 2016, 09:45

Uporabniki, ki imajo aktivno vzdrževanje za SOLIDWORKS, lahko dobijo brezplačen izpit za certificiranje. Poleg aktivnega vzdrževanja potrebuje uporabnik tudi dostop do SOLIDWORKS Customer Portal-a, Virtual Tester račun in mobilni telefon, ki je zmožen pošiljati sms sporočila.

Opombe:
• Uporabite spodaj opisan postopek, ko želite opravljati izpit za certifikat. Kode za opravljanje izpita (voucher) imajo rok trajanja 180 dni od takrat, ko jih prejmete.
• Na leto se lahko prejme dve kodi za opravljanje izpita na eno telefonsko številko. Prvo kodo se lahko prenese med 1. januarjem in 30. junijem, drugo kodo se lahko prenese med 1. julijem in 31. decembrom.
• Ko je koda za opravljanje izpita vpisana v Virtual Tester, je potrebno test takoj začeti.
• Kode niso prenosljive! V primeru kršenja tega pogoja, lahko SOLIDWORKS zamrzne vaš Virtual Tester račun in odstrani vaše certifikate.

Postopek pridobitve brezplačnega izpita za certifikat:
1. Najprej je potrebno dobiti posebno kodo za opravljanje izpita. To kodo dobite na sledeči povezavi (http://www.solidworks.com/sw/support/mc ... ograms.htm), kjer izberete »Certification Offers for Subscription Service Customers**«.
2. Odprlo se bo okno za vpis v SOLIDWORKS Customer Portal. Vaš dostop do SOLIDWORKS Customer Portala mora imeti vse privilegije uporabnika z vzdrževanjem.
3. Po uspešnem vpisu v SOLIDWORKS Customer Portal se vam pokaže stran s kodo. Če želite dobiti več kod za več uporabnikov, preprosto osvežite spletno stran in si zapišite po eno kodo za vsakega uporabnika.
4. Kodo iz zgornje točke je potrebno uporabiti s kodo posameznega izpita, ki ga želite opravljati. Opravlja se lahko osnovna CSWA, CSWP izpita ter napredne CSWP izpite (Drawing Tools, Mold Tools, Sheet Metal, Surfacing, Weldments).
Kode posameznih izpitov:
CSWA - cswa
CSWP - cswp
CSWP Drawing Tools - cswp dt
CSWP Mold Tools - cswp mt
CSWP Sheet Metal - cswp sm
CSWP Surfacing - cswp su
CSWP Weldments - cswp wd
Uporabnik, ki je na internetu dobil kodo »gxspd4njn« in želi opravljati CSWP Drawing Tools izpit, mora v naslednji točki uporabiti kodo »gxspd4njn cswp dt« (koda je brez narekovajev »«).
5. Z mobilnim telefonom pošljite sporočilo na telefonsko številko +1 617-795-3131. V sporočilo vpišite sestavljeno kodo, ki ste jo dobili v prejšnji točki.
6. Kot odgovor na sporočilo boste prejeli kodo (voucher), ki vam omogoča brezplačno opravljanje izpita. To kodo se vpiše v Virtual Tester, ko želite začeti izpit.

Pogosti napaki pri pošiljanju kode z mobilnim telefonom:
1. The message could not be parsed… To sporočilo pomeni, da niste pravilno vpisali kode. V spodnjem primeru ni vpisana koda za vrsto izpita.
2. Thic code has expired… To sporočilo se dobi, ko je kodi, ki ste jo vpisali v sporočilo že potekel rok. Generirajte novo kodo.
3. Če imate kljub pravilnem vpisu podatkov težave, pošljite elektronsko pošto na certification@solidworks.com z opisom težave, kodo ki ste jo poslali in z telefonsko številko iz katere ste poslali sporočilo.

Postopek namestitve in uporabe Virtual Tester okolja:
1. Zaženite SOLIDWORKS na računalniku.
2. Prenesite in shranite datoteko iz sledeče povezave (http://tangix.cachefly.net/Tangix_TesterPRO_Client.exe) na vaš računalnik.
3. Poženite datoteko, ki ste jo prenesli.
4. Če že imate Virtual Tester račun se vpišite. V primeru, da Virtual Tester računa še nimate izpolnite obrazec in se prijavite v sistem.
5. V okno »Event ID / Voucher« vpišite kodo (voucher), ki ste ga prejeli preko sms sporočila.
6. Kliknite »Submit« in sledite navodilom, da začnete s testom.

Navodila so povzetek iz dokumenta na sledeči povezavi: https://www.solidworks.com/sw/docs/SW_C ... oucher.pdf
Odgovori