Kaj vsebujeta paketa za 200 oz. 500 akademskih SOLIDWORKS licenc

Odgovori
rzabkar
Site Admin
Prispevkov: 128
Pridružen: 04 Mar 2014, 08:57

Kaj vsebujeta paketa za 200 oz. 500 akademskih SOLIDWORKS licenc

Odgovor Napisal/-a rzabkar » 06 Jan 2017, 15:15

Opozorilo: Prispevek je bil napisan 6.1.2017 in opisuje takratno stanje paketov šolskih licenc.

Osnova za EDU oz. akademske SOLIDWORKS licence je SOLIDWORKS Premium z vsemi orodji, ki so vključeni v ta paket. Poleg SOLIDWORKS Premium paketa so v akademske verzije vključeni tudi:
SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition),
SOLIDWORKS Simulation Premium (simulacije na osnovi analize končnih elementov),
SOLIDWORKS Flow Simulation z dodatkoma Electronics Cooling in HVAC (simulacije pretokov tekočin, plinov in toplote),
SOLIDWORKS Plastics Premium (simulacije brizganja plastike),
SOLIDWORKS Electrical Profesional (orodje za elektrotehiško načrtovanje sistemov – shematika in 3D),
SOLIDWORKS Visualize Professional (napredno orodje za izdelavo fotorealističnih renderjev).

Poleg samega programa se dobi z nakupom tudi dostop do SOLIDWORKS učnega načrta in vaj, do portala MySOLIDWORKS z dostopom MySOLIDWORKS Standard in do knjige The Fundamentals of 3D Design and Simulation Guide v elektronski obliki.

V obeh paketih so vključeni tudi brezplačni certifikati za dijake, študente in zaposlene. Število brezplačnih certifikatov je odvisno od paketa. Vključeni certifikati so CSWA (http://www.solidworks.com/sw/support/cswa-academic.htm), CSDA (http://www.solidworks.com/sw/support/14672_ENU_HTML.htm), CSWSA - FEA (http://www.solidworks.com/sw/support/27781_ENU_HTML.htm), CSWP (http://www.solidworks.com/sw/support/797_ENU_HTML.htm) in CSWP – Drawing Tools (http://www.solidworks.com/sw/support/29479_ENU_HTML.htm). Paket za 200 licenc vsebuje 200 brezplačnih certifikatov (200 CSWA, 200 CSDA, …), paket za 500 licenc pa vsebuje 500 brezplačnih certifikatov.

Prav tako oba paketa vsebujeta brezplačne licence za domačo uporabo SOLIDWORKS SEK (Student Engineering Kit). Kaj te licence vsebujejo si lahko preberete na sledeči povezavi viewtopic.php?f=19&t=807.

Dostop do učnega načrta, MySOLIDWORKS portala, knjige The Fundamentals of 3D Design and Simulation Guide, brezplačnih certifikatov in licenc za domačo uporabo je omogočen samo strankam z aktivnim vzdrževanjem.

Pri IB-CADDY želimo čim bolje opremiti profesorje na šolah z znanje programa SOLIDWORKS. Zaradi tega ponujamo vsem šolam, ki imajo pri nas aktivno vzdrževanje za svoje SOLIDWORKS licence, brezplačno izobraževanje za zaposlene.
Odgovori