SOLIDWORKS Online Licensing

Odgovori
caddy
Prispevkov: 419
Pridružen: 03 Mar 2014, 12:55

SOLIDWORKS Online Licensing

Odgovor Napisal/-a caddy » 07 Jul 2018, 15:09

Kako deluje SOLIDWORKS Online Licensing?
Od katere verzije naprej je to omogočeno?
sotir
Site Admin
Prispevkov: 9
Pridružen: 08 Sep 2016, 10:19

Re: SOLIDWORKS Online Licensing

Odgovor Napisal/-a sotir » 09 Jul 2018, 15:12

Novost v SOLIDWORKS 2018 je uvedba spletnega izdajanja licenc (Online licensing), ki omogoča, da se licence dodelijo posameznim uporabnikom, ne glede na to, kje so. To izboljšuje uporabniško izkušnjo tako, da uporabnikom omogoča, da delajo s svojo licenco na katerem koli računalniku, v katerem je nameščen program SOLIDWORKS, brez vsakega ročnega aktiviranja / deaktiviranja. Omogoča tudi kopiranje vse nastavitve po meri v vsak računalnik, na katerem delate, in ne potrebujete čarovnika za nastavitev kopiranja! Poleg tega, Offline Mode omogoča uporabnikom, da obdržijo svojo licenco za največ 30 dni, tudi izven dostopnih območij.

Spletno licenciranje (SOLIDWORKS Online Licensing) je na voljo za vse izdelke SOLIDWORKS 2018 in naprej, z izjemo SOLIDWORKS PDM. Poleg tega obstoječe omrežne licence ne bodo mogle uporabljati spletnega izdajanja licenc.

Več o tem kaj je SOLIDWORKS Online Licenseing in kako se lahko aktivira, najdete na našem forumu preko nasledjo povezavo - SOLIDWORKS Online Licensing.
Odgovori